BSO ’t pannenschuurtje is gevestigd in het wijkcentrum van Oisterwijk. In de wijk pannenschuur. De BSO is voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De kinderen worden door een van onze medewerkers van school gehaald.

Kinderen op de BSO zijn bij ons vrij om te spelen en ontdekken met hun eigen vriendjes en vriendinnetjes. Er worden dagelijks activiteiten aangeboden waarbij ze zelf mogen kiezen of ze hieraan deel willen nemen. Er is genoeg ruimte om te ontspannen of te spelen. Wij hebben verschillende ruimtes. Zo maken wij gebruik van de gymzaal op maandag en donderdag. Daar hebben de kinderen genoeg ruimte om zich te bewegen.

Ook gaan wij dagelijks graag veel naar buiten. Lekker spelen in de buitenlucht is goed voor de kinderen. Wij gaan dan ook vaak naar het willem van der Aa-park. Daar is voldoende ruimte om te bewegen en te spelen.

Hoe ouder je zoon of dochter wordt, hoe meer vrijheid er is om zelf te bepalen wat hij of zij wil doen. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een sfeer waarin kinderen betrokken raken bij elkaar. We leren ze elkaar in hun waarde te laten, zelf conflicten op te lossen en grenzen te stellen. 

Wij bieden ontbijt, lunch en avondeten aan. Dit zit allemaal inbegrepen in ons pakket. Mocht dit niet nodig zijn dan mag dit doorgegeven worden aan een van onze medewerkers.

Hebt u vragen of komt u graag een keer langs? Neem gerust contact op. We helpen u graag!