Kinderdagverblijf ’t pannenschuurtje is gevestigd in het wijkcentrum van Oisterwijk. In de wijk pannenschuur. Op het kinderdagverblijf vangen wij kinderen op van 0 tot 4 jaar. Wij hebben 3 verschillende groepen:

– De Guppies: is een baby groep van 0 tot 2 jaar.
– De Dolfijntjes: is een verticale groep van 1,5 tot 4 jaar.
– De Kreeftjes: is een verticale groep van 1,5 tot 4 jaar.

Deze groepen zitten direct aan elkaar verbonden en zijn verbonden aan onze buitenruimtes. Wij hebben grote uitdagende groepen met vele uitdagingen voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij vinden het fijn dat de kinderen dagelijks naar buiten gaan. Lekker spelen in de buitenlucht is goed voor de kinderen.

Op iedere groep werken vaste medewerkers die er alles aan doen om te zorgen dat je kind zich zo snel mogelijk thuis voelt. We nemen de tijd om voor te lezen, te knuffelen en te spelen. We maken muziek en stimuleren de creativiteit. We eten en drinken samen aan tafel. Ook zorgen we voor voldoende rust. Na een dutje of middagslaapje is er dan weer volop energie om verder te spelen. 

Iedere dag bieden wij ontwikkelingsgerichte activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijden en thema’s. Wij hebben oog voor je kind. Ieder kind bij ons zal begeleid en geobserveerd worden door zijn/haar eigen mentor.

Wij bieden ontbijt, lunch en avondeten aan. Dit zit allemaal inbegrepen in ons pakket. Mocht dit niet nodig zijn dan mag dit doorgegeven worden aan een van onze medewerkers.

Hebt u vragen of komt u graag een keer langs? Neem gerust contact op. We helpen u graag!