‘t Pannenschuurtje realiseert een pedagogisch klimaat waarin kinderen tussen 0 en 13 jaar de gelegenheid krijgen te spelen, te ontmoeten en zich te ontwikkelen.

‘t Pannenschuurtje realiseert kinderopvangvoorzieningen waarin rekening wordt gehouden met de eigenheid van het kind en zijn achtergrond. Dit gebeurt in samenspraak met de ouders van het kind.

Als dank voor het vertrouwen zetten wij altijd een stapje extra

Wij zijn TOONAANGEVEND;

We nemen het voortouw en zetten de toon, zodat anderen volgen. We zijn ondernemend en hebben een duidelijke visie hoe we de klantbeleving beter maken. Hiervoor durven we gewoontes en patronen te doorbreken in deze branche.

Is het ZINGEVEND, dan doen wij het;

We gebruiken ons gezond verstand, houden focus en doen elke dag ons werk nog beter. Wij zullen kritisch zijn op wat wij doen. Zo dragen we samen met onze partners bij aan een betere opvang.

Wij zijn EMPATHISCH;

Door ons te verdiepen in de behoeften en belangen van de ander bereiken we meer.
Als Kinderdagverblijf/BSO luisteren we naar de verwachting die de samenleving van ons heeft. We verdiepen ons in de behoeften van onze klanten en stakeholders en spelen hier gepast en met zorg op in. Samen met hen bereiken we betere resultaten en verwezenlijken wij onze ambities.

Door de kernwaarde continu uit te dragen willen wij met kinderdagverblijf en BSO ‘t pannenschuurtje samen groeien. Met samen bedoelen wij ook samen met de kinderen, ouders, medewerkers, gemeente, Oisterwijks maatschappij en alle andere betrokkenen.